Fedezd fel a fényterápia előnyeit

🌞 Szuper nyári ajánlattal várunk: fényterápiával garantáltan ragyogó bőrt varázsolunk neked! Különleges akciónk keretében élvezheted fényterápiás kezeléseinket, amelyek garantáltan felfrissítik bőrödet és felvidítják hangulatodat! Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget!
Nem tetszik amit a tükörben látsz? Zavarnak a mély ráncok? Próbáltál már számos krémet és szérumot, de még mindig nem sikerült megszabadulni tőlük? Ismerjd meg a fényterápiát, egy új, nem invazív és hatékony módját a ráncok kezelésére.
Napjainkra a fényterápia gyorsan vált a szépségápolás területének forradalmian új kezelésévé. De mik a fényterápia hatékonyságának titkai? Részletesen bemutatjuk a fényterápia tudományát, és megértjük, hogy miért jó választás azok számára, akik szeretnék megfiatalítani bőrüket. Kényeztesd magad, lazíts és ismerd meg a fényterápia csodálatos világát!

Júliusi akció!

3 fényterápiás kezelést fizetsz, de 4-et kapsz!
Kedves olvasók, nagyszerű ajánlatunkkal szeretnénk megörvendeztetni benneteket: most fényterápia kezeléseinket egy exkluzív akcióban kínáljuk! Ha 3 kezelést vásárolsz (24.000 Ft), mi 4 kezelést biztosítunk számodra (8.000 Ft-ot megtakarítasz). Ezzel az ajánlattal nem csak pénzt spórolhatsz, hanem hatékonyan élvezheted a fényterápia előnyeit. Ne hagyd ki ezt a kiváló lehetőséget, és biztosítsd be magadnak a plusz egy ingyenes kezelést!

Hogyan zajlik a fényterápia?

A kozmetikai terület egyik legérdekesebb és hatékony megoldása a fényterápia, másnéven LED terápia. Ennek során speciálisan beállított hullámhosszú fény segíti a bőr megújulását és gyógyulását. Leginkább az arc, nyak és dekoltázs kezelésénél használják, de akár a test többi területén, például a combon, a hason vagy a karon is remek eredményeket érhetünk el a feszesítő hatás révén.

A fényterápia során először egy alapos letisztítás történik, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket. Ezt követően a bőr állapotának megfelelő fiatalító, ráncfeltöltő vagy gyulladáscsökkentő szérum kerül felvitelre a kezelt területre. A fényterápiához használt LED lámpa alatt ez a hatóanyag felgyorsítja a bőr regenerálódását. Együttes alkalmazásukkal a fényterápiás kezelés azonnal látványos eredményt ad.

A fényterápia különböző színei eltérő hatásokat fejtenek ki: a vörös fény fokozza az energiaszintet, csökkenti a gyulladást és segíti a kollagén termelést, míg a kék és zöld fény nyugtat, jó kedvre derít és hatékonyan alkalmazható aknés bőr kezelésére. A LED terápia modernebb eljárás a bőrápolás területén és teljes mértékben fájdalommentes, kellemes érzést nyújt kezelés közben.
A fényterápia minden bőrprobléma esetén kiváló eredményeket mutat, egyetlen kezelés is észrevehető javulást hozhat, de a hosszútávú és tartós eredmény eléréséhez ajánlott a kezeléssorozat.

A terápia hatásai
  • csökkenti a bőr öregedésének jeleit
  • a bőrtónus fokozásával javítja annak megjelenését
  • sejtszinten, természetes módon stimulálja a kollagén termelődését
  • gyorsítja a gyógyulási folyamatokat (tisztító, mezoterápiás beavatkozások után, stb…)
  • javítja a bőr rugalmasságát, feszessé teszi bőrt
  • összehúzza a tág pórusokat
  • javítja a bőr vérellátását, nyirokáramlását, méregtelenít
Mire utalnak a mély ráncok?

A mély ráncok azok a kellemetlen vonások, amelyek a bőrünk felszínén alakulnak ki, főként az idő múlása, a napfény hatása és a környezeti tényezők eredményeként. Ezek az apróbb ráncoktól eltérően, amelyek sekélyebbek és könnyedén kezelhetők krémekkel és szérumokkal, a mély ráncok ellenállóbbak és speciálisabb eljárásokat kívánnak meg. Előfordulhatnak az arc különböző területein, úgy mint a homlokán, a szem környékén és a száj körül is. A mély ráncok hatására öregedettebbnek tűnhetünk, mint ahogyan ténylegesen vagyunk, és sokak számára gondot jelenthetnek. Habár többféle kezelési lehetőség létezik a mély ráncok csökkentésére, nem mindegyik hatásos vagy költséghatékony. Ebben a helyzetben segíthet a fényterápia.

Mi is az a LED fényterápia?

A LED fényterápia – ismertebb nevén fototerápia – egy bőrbarát technika, amely fényalapú energiával stimulálja bőrünk természetes gyógyulási mechanizmusát. Több évtizede sikeresen alkalmazzák a széles körű bőrproblémák – mint például az akne, hiperpigmentáció vagy az öregedés jelei – enyhítésében. A módszer lényege, hogy a bőrt egy adott hullámhosszúságú fény segítségével kezelik, amely áthatol a bőrsejteken és fokozza a kollagén- és elasztintermelést. Ezek a fehérjék nélkülözhetetlenek bőrünk rugalmasságához, simaságához és hidratáltságához.
Az idő előrehaladtával sajnos a kollagén- és elasztinprodukció lassul, aminek következtében megjelennek a ráncok, a finom vonalak és a megereszkedett bőr. A fényterápia segítségével azonban ezt a folyamat enyhíthető, javul a bőr textúrája és szerkezete, biztosítva a bőr friss és fiatalszerű megjelenését.
Összefoglalva, a LED fényterápia egy hatékony, nem invazív módszer, amely lehetővé teszi a bőr mélyebb rétegeinek stimulálását az egészséges és fiatalos megjelenés fenntartása érdekében.

Hogyan történik a kezelés?

A kezelés során kérjük, hogy helyezkedjen el kényelmesen egy ágyon vagy széken. A szakember ezután a fényterápiás készüléket a kezelésre szánt terület fölé helyezi és elindítja azt. A megszokott időtartam körülbelül 20-30 perc, a kezelt terület méretétől és a ráncok mértékétől függően. A kezelés alatt egy enyhe hőérzet tapasztalható, de ez sem kellemetlen, sem fájdalmas. A fényterápia után azonnal folytathatod a mindennapi teendőid. Az ideális eredmény elérése érdekében érdemes több fényterápiás kezelésen részt venni.

Milyen gyakran használjuk a LED fényterápiát?

A LED-es fényterápiája alkalmazásának gyakorisága azon múlik, hogy mennyire súlyosak a ráncok és milyen eredményt szeretnénk elérni. Amennyiben enyhébb vagy közepesen súlyos ráncokról van szó, akkor érdemes hetente egyszer fényterápiás kezelést alkalmazni több héten keresztül. Komolyabb ráncok esetén javasolt hetente kétszer kezeléseket végezni több hétig. A kezdeti kezelési szakasz után havi egyszer ajánlott fényterápiás fenntartó kezeléseket elvégezni, hogy megőrizzük a elért eredményeket.

Szeretnéd tudni, hogy a fényterápia működik nálad?

A fényterápia, egy rendkívül hatékony és biztonságos módszer a ráncok és finom vonalak kezelésére. Ez a technológia bármilyen bőrtípusra és testrészre használható, amennyiben távol szeretnéd tartani a ráncokat. A fényterápia használata, legyen az szakember általi kezelés vagy otthoni eszköz, nem invazív, fájdalommentes és költséghatékony megoldás, amely visszafordítja a bőröregedést.
Ne habozz tovább, mondj búcsút a ráncoknak és köszöntsd a fiatalos, ragyogó megjelenést a fényterápia segítségével!

Új kolléganő az Amazon Szépségszigeten!

Örömmel osztjuk meg kedves vendégeinkkel a remek hírt: júniustól új kolléganő erősíti az Amazon Szépségsziget csapatát! 👍
Buzsáki Dóra szalonunkban kiváló műszempilla építő munkájával kápráztatja el a szépségre vágyó vendégeinket. Dóra 3 éve végezte el az első műszempillaépítő tanfolyamot, de azóta már több képzésen is részt vett, ezzel folyamatosan fejlesztve tudását.
Röviden így vall magáról: „A legjobbat szeretném nyújtani vendégeim számára. Igényes, minőségi termékekkel dolgozom, mert nagyon fontosnak tartom, hogy mindig elégedetten távozzanak a vendégeim! Boldogan csatlakozom az Amazon Szépségsziget kiváló közösségéhez.”

💖 Dóri, így legyen és szeretettel üdvözlünk a csapatban!
Dóri elérhetősége: +36 70 551 0406

Kérdéseitekkel és foglalásaitokkal kapcsolatban bátran kereshettek elérhetőségeinken.

Elérhetőségeink:

Amazon Szépségsziget Kaposvár
7400 Kaposvár Berzsenyi u. 2/a.
Tel.: +36 30 319 4023

Kérjük támogass minket 1-1 megosztással, kommenttel!
https://www.instagram.com/amazon_szepsegsziget/
https://www.facebook.com/amazonszepsegsziget/

Online időpontfoglalás:
https://bwnet.hu/salon/1245/AmazonSzépségsziget/
Telefon: 82 / 319-319
E-mail: kocsigabi9@gmail.com
https://amazonszepsegsziget.hu/