Most 3 kezelésünk akcióban!

Májusban rendhagyó módon 3 akció is várja kedves Vendégeinket. Az élet csupa stressz, az idő nem áll meg, a nyár itt van a nyakunkon… De mindenre van megoldásunk! …és hab a tortán: bejegyzésünkben egy személyes hangvételű ajánlást olvashattok Kócsi Gabi, az Amazon Szépségsziget vezetője tollából.

– Szakmai képzéseim kiválasztása során mindig igyekszem arra törekedni, hogy 100%-ban a vendégek problémáira találjak kiváló megoldásokat. Úgy látom, arckezeléseink, fiatalító eljárásaink eredményesek. Számos pozitív visszajelzést kapunk, kapnak vendégeink. Vannak azonban tényezők, mely a bőrünk minőségére kihatnak, pl. a szervezetünkben zajló változások, stressz, étkezési zavarok, víz fogyasztás, fáradtság. Ha magunk sem érezzük jól magunkat a bőrünkben, minden probléma jelentőségteljesebbé válik… Áprilisban három képzésen vettem részt, ezek esszenciáját szeretném most megosztani Veletek.

Újdonság a IMAGE-től: Biome+

– Az IMAGE termékcsalád bővült a Biome+ szenzációs krémeivel. Ez egy mikrobiom barát bőrápoló család, mely egészséges bőr barriert építi. Amerikában a tesztelő résztvevők (a fogyasztó védelem és a klinikai felügyelet mellett) 4 hetes Biome+ termék használat után 97%-kal hidratáltabbnak, simábbnak érezték bőrüket és 22%-kal csökkent a pigmentfoltok száma. Új hidratáló, fiatalító protokoll is született a szalonban történő kezelésekhez.

BARS-nap, Te csodás!

– Bőrünk, arcunk ápolása összetett dolog, a nyugalom, lelki ápolás is szakmám része. Lehetőségem volt párommal, Olival együtt a budapesti Marriott Hotelben megrendezett csodás BARS-napon részt venni – közel 330 fejlődni vágyó kollegámmal együtt! Rengeteget tanultunk magunkról és az életünk tudatosabb irányításáról. Személyes szerencsém, hogy egy 8 éves kislánnyal is kezelő párok lettünk. Hihetetlen élmény volt, milyen tiszta és gyors energiái vannak a gyerekeknek!

Mi is a BARS?

Az emberi testen található energiapontok érintése. A terápia során javulhat a fizikai egészség, javulhat életünk minősége. Az érintett pontok közül némelyik kapcsolódik az alvás minőségéhez, a pénzügyi jóléthez, az önbizalomhoz és a negatív gondolatokat is feledteti. Rendszeres alkalmazása mellett úgy látjuk, nagyobb nyitottsággal, tudatosággal élünk és ezáltal életminőségünk sokat javul.

– Itt szeretném ajánlani magunkat: szalonunkban Nóri, Oli és én is ügyes Bars kezelők vagyunk. Gyertek, töltődjetek fel, pihenjetek 1 órát és mosolygós, boldog vendégként távoztok majd! Szalonunkban a kezelés ára a májusi akció keretében még kedvező áron: 7500 Ft/alkalom.

MRT arckontúr emelő masszázs

– A szalonunk által terített svédasztalos szolgáltatások másik új gyöngyszeme az MRT arckontúr emelő masszázs. A tréning oktatása közben egy bűvös mondat is elhangzott, ami lelkesített: „A masszázs a bőr SMAS rétegét is érinti.” Hogy ez mit jelent? A SMAS réteg a bőr azon része, ahol az elhelyezkedő kötőszöveti réteg az arc kontúrját, feszességét határozza meg. Az arcfeszesítő plasztikai műtéteknél sok esetben ezt a réteget is megfeszítik.

Mit várhatunk még az MRT kezeléstől?
  • fokozza a test és az elme frissességét
  • testi és lelki stressz enyhítésében segít
  • javítja a nyirok- és vérkeringést, anyagcsere folyamatokat
  • serkenti az immunrendszert
  • javasolt mikrotűs és Rf kezelések mellé
  • toka, orcák, szarkalábak, szemhéj feszessége, a nyak megereszkedése jelentősen változik
  • több kezeléssel a hatás fokozható, hosszabb ideig megtartható

Az MRT (Manual Reface Therapy) arckontúr emelő masszázs ára 18.500 Ft. A kezelés időtartama kb. másfél óra. Amennyiben kúra kezelés mellett döntenél – most májusban – 3 alkalom mellé ajándékba adunk egy plusz arckontúr emelő masszázst.

Nyakunkon a nyár! „Még nem késő!” akció májusban!

Kombinált alakformáló kezelés!
Kavitációs ultrahang + Rádió frekvenciás zsírbontás + hullámmasszázs terápia
Akció: 6 alkalmas bérlet ára 43.500 Ft helyett most 10% kedvezménnyel 39 100 Ft!
A kezelést kúrában javasoljuk, heti rendszerességgel. A méretcsökkenés már pár kezelés után látványos.

Foglalj bátran az alábbi elérhetőségeinken! Kérdés esetén állunk rendelkezésedre! Gyere, és próbáld ki újdonságainkat!


Elérhetőségeink:
Amazon Szépségsziget Kaposvár
7400 Kaposvár Berzsenyi u. 2/a.
Tel.: +36 30 319 4023


Kérjük támogass minket 1-1 megosztással, kommenttel!
https://www.instagram.com/amazon_szepsegsziget/
https://www.facebook.com/amazonszepsegsziget/


Online időpontfoglalás:
https://bwnet.hu/salon/1245/AmazonSzépségsziget/
Telefon: 82 / 319-319
E-mail: kocsigabi9@gmail.com
https://amazonszepsegsziget.hu/