Különleges ajándék Anyák napjára!

Idén egy igazán különleges ajándékkal készültünk Anyák napjára: egy anya-lánya programról szóló kozmetikai kezeléssel.

Elsőként Boldog Anyák napját kívánunk az összes fantasztikus Édesanyának! Tudjuk, hogy az Anyák napja az év egyik legfontosabb ünnepe, amikor szeretnénk kifejezni Édesanyánk iránti szeretetünket, hálánkat, elismerni áldozatait, fáradhatatlanságát.

Ajándékozz élményt Édesanyádnak!

Miért lenne ez a tökéletes választás? Az anya-lánya program lehetőséget nyújt arra, hogy két generáció együtt élvezze a kényeztető szépségápolás élményét. Kellemes és nyugodt környezetben együtt pihenhettek, beszélgethettek, kikapcsolódhattok és közben az arcápolás magas szintű szolgáltatásait élvezhetitek.

Ezért olyan kozmetikai kezelést választottunk a népszerű Dermaline termékcsalád kezeléseiből, ami relaxáló arc-dekoltázs masszázst is tartalmaz a nyugodtabb hangulatért és az ellazulásért. Imádni fogjátok!

A Dermaline arckezelés előnyei
  • Hatékonyan kezelik a bőrproblémákat, például pattanásokat, bőrhibákat, rosaceát, hegesedést és korral járó bőrproblémákat. Minden korosztály részére alkalmazható.
  • Feltöltik az arcszöveteket, feszesítik a bőrt és csökkentik a ráncokat, így javítják az arcbőr rugalmasságát és fiatalos megjelenését.
  • Az arckezelés során alkalmazott technológiák révén mélyebbre hatolnak a hatóanyagok a bőrben, erősen hidratálnak.
  • Összességében az arc Dermaline kezelése segít javítani az arcbőr kinézetén és egészségén.
  • Olyan élmény kínálunk, amit mi magunk is szívesen megosztanánk a szeretteinkkel. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket és szívesen adnátok egy ilyen csodás ajándékot az anyukátoknak vagy anyósotoknak, ne habozzatok jelentkezni a kozmetikai szalonunkban.
Akciós ajánlatunk

Anya-lánya 80 perces Dermaline Age Recovery arckezelés 2 fő részére 63.800 Ft helyett, most 25% kedvezménnyel 47.850 Ft. Az akció május 7-ig érvényes!

Reméljük, hogy segíthetünk az idei Anyák napjára szóló ajándékválasztáshoz.

Kedves nagymamák, anyukák és leányok!

Végezetül figyelmetekbe ajánljuk 2023-as Z-generációs újdonságunkat, az Image BIOME+ termékcsaládot!

A BIOME+ harmonikus termékcsalád úgy készült, hogy tiszteletben tartsa és javítsa a bőr mikrobiomját. Természetes eredetű összetevőket, például klinikai adaptogéneket és cukornádból készült szkvalánt tartalmaz. A BIOME+ táplálja, megnyugtatja és fehéríti a bőrt.

A fiatalok számára egyre inkább fontos a környezetvédelem és a fenntarthatóság – tudatosan életmód és vásárlási elvárásaik vannak. Ezen elvárásoknak, mind külső megjelenésben, mind gyártástechnológiában, mind innovatív hatóanyagaiban az Image Skincare tökéletesen megfelelő választás!

Újra keressük műkörmös kolléganőnket bérleti díjas rendszerben, vállalkozói igazolvánnyal. Saját helyiséget biztosítunk! Ha valakit érdekelne a lehetőség, kérlek, ajánljatok bennünket. Köszönjük!

Foglalj bátran az alábbi elérhetőségeinken! Kérdés esetén állunk rendelkezésedre! Gyere, és próbáld ki újdonságainkat!


Elérhetőségeink:
Amazon Szépségsziget Kaposvár
7400 Kaposvár Berzsenyi u. 2/a.
Tel.: +36 30 319 4023


Kérjük támogass minket 1-1 megosztással, kommenttel!
https://www.instagram.com/amazon_szepsegsziget/
https://www.facebook.com/amazonszepsegsziget/


Online időpontfoglalás:
https://bwnet.hu/salon/1245/AmazonSzépségsziget/
Telefon: 82 / 319-319
E-mail: kocsigabi9@gmail.com
https://amazonszepsegsziget.hu/