A végleges szőrtelenítés lehetséges?

Az IPL szőrtelenítés körüli sok a bizonytalanságot évtizedes tapasztalatunkkal igyekszünk eloszlatni a soron következő írásunkban.

Klinikai szintű, orvosi hátterű és a legmodernebb technológiájú gépekkel dolgozunk. Óriási a különbség az otthoni és klinikai gépek között, sokkal hatékonyabban távolítható el a szőr a megfelelő géppel és szakértelemmel. A PhotonJet, az egyik legsokoldalúbb és hatékonyabb IPL szőrtelenítő és bőrápoló eszköz. Az IPL készülék működési elve a szelektív fény elnyelődésén, majd a bőrben kifejtett hőhatásán alapul. Ezek a kezelések ideálisak az őszi időszakban!

A nem kívánt szőr eltávolítása történhet:
  • borotvával: nagyon ideiglenes, hamar visszanő a szőrzet, gyakran pár nap múlva.
  • gyantával: a visszanövés kb. egy hónap, évek alatt ritkul a szőr mennyisége.
  • epilálással: jó megoldás, magas fájdalomtűrés szükséges, nehéz alkalmazni bizonyos területeken.
  • tartós szőrtelenítéssel: a legjobb megoldás! Fájdalommentes, bőrgyulladások nélküli, bőr hosszú időre bársonyos és sima marad.

Válasszuk az IPL szőrtelenítő eljárást! Gyere el szalonunkba és szabadulj meg a bosszantó szőrszálaktól!

Tudnivalók az IPL kezeléssel kapcsolatban
  • A szőrünk 3 fázisban nő: növekedési-, átmeneti- és nyugalmi fázis.
  • Az IPL gép nagy energiájú fényt használ, ami a bőrbe jutva hővé alakul.
  • A kezelés hatására a szőrtüsző mátrix sejtjei kicsapódnak és a szőrtüsző elhal. Ez a folyamat a szőrszálak 30%-ra érvényes kezelésenként.
  • Az első kezelés után a szőrszálak 80%-a elhal, elgyengül vagy kivilágosodik.

A válasz a címben feltett kérdésre: a szőrszálak tekintetében végleges, a kezelt területen tartós. Azonban újabb szőrszálak növekedése indulhat, ezért évente szükséges az ismétlő kezelés. Az IPL kezelés eredménye egy bizonyos kor felett végsőnek mondható. Az IPL kezelések hatásosan javítják kezelt problémákat, nem igényelnek felépülési időt. Azonnal visszatérhetünk a mindennapi tevékenységeinkhez. A kezelések fájdalommentesek és megbízhatóak a modern technológia és a kezelőfej erőteljes hűtése miatt. A PhotonJet kezelések előzetes konzultációt igényelnek. Fontos átbeszélni az ellenjavallatokat, valamint a kezelés előtti és utáni teendőket.

A PhotonJet készülék alkalmazási területei
1. Tartós szőrtelenítés

A tartós szőrtelenítés során a kontrollált fény a szőrszálak festékanyagában nyelődik el és elpusztítja a mátrix sejtjeit. Nem minden szőrszál éri már el a mátrix sejteket minden növekedési fázisban, ezért ugyanazon területen 4-6-8 hetente és 6-8 alkalommal ajánlott a kezelés megismétlése.

2. Fiatalítás, ráncok kezelése

A PhotonJet készülék arckezelő fejjel is rendelkezik, amely a rejuvenációhoz (megfiatalodáshoz) használható. A kezelés is fényhatásra épül, más frekvenciával. A fény serkenti a kollagén felépülését az irha rétegben lévő bőrben, és megújítja a régi rostokat. A bőr feszessé, simává válik, és a ráncok elhalványodnak. A 4-5 alkalmas kúra, havi egyszeri kezeléssel látványos eredményt nyújt.

3. Pigment halványítás

A pigment halványítása segít, ha fokozottan termelődik melanin a szervezetünkben. A nagy energiájú IPL fény hatására a bőrben felhalmozódott melanin szemcsék eltűnnek. A kezelést követően először sötétedik, majd 10-14 nap múlva elhalványulnak. Az eredmény már az első kezelés során is látható, a további kezelések számától függően.

4. Érelváltozások, hajszálerek kezelése

Az arcon, bőrön megjelenő hajszálértágulatok kezelési eljárása egy csodálatos folyamat. Ez a kezelési típus pl. a rozáceára kiváló (értágulat, bőrpír). Az érfalak összezárását eredményezi, ezáltal az érfalak nem engedik be a vért. A kezelés csak a kiválasztott területre hat és csak a hajszálereket érinti, más erekre nincs káros hatása. Az eredmény 10-14 nap után látható.

5. Akne elleni kezelés

Szép eredményeket érhetünk el rövid idő alatt. Súlyos aknés bőrproblémák esetén testi és lelki válságokkal küzdhetünk. Ennek a problémának az orvoslására felkészültnek kell lennünk. Az aknés bőr hagyományos kezelésénél figyelembe kell venni a gennyes pattanások számát, a továbbfertőzés veszélyét és a gyulladt területet. Az IPL kezelésnél a fényenergia elpusztítja az akne körül lévő baktériumokat és megszünteti a gyulladást. Az arcbőr érzete simább és komfortosabb lesz. Az eljárás kiváló a hegesedés megelőzésére, ezen kívül a korábban kialakult mély hegek is felületesebbekké válnak. A kezelések heti vagy havi rendszerességgel történnek, 3-5 alkalommal.

Szeptemberi akciónk!

– PhotonJet arckezelések 10% kedvezménnyel vehetőek igénybe
– IPL szőrtelenítés a hónalj területén 9.000 Ft helyett 8.000 Ft
– IPL szőrtelenítés a bikinivonal területén 12.000 Ft helyett 10.500 Ft

Az akció 2 egymást követő hónapban igénybe vett kezelésre érvényes.

Használd ki akcióinkat, mert október 1-jétől a folyamatos gazdasági nyomás hatására árat kell emeljünk, hogy továbbra is a tőlünk elvárt, magas színvonalon tudjuk biztosítani kedves vendégeink számára minőségi szolgáltatásainkat. Az októberi időpontokra már az új árak lesznek érvényesek.

Kérdéseitekkel és foglalásaitokkal kapcsolatban bátran kereshettek elérhetőségeinken.

Elérhetőségeink:
Amazon Szépségsziget Kaposvár
7400 Kaposvár Berzsenyi u. 2/a.
Tel.: +36 30 319 4023

Kérjük támogass minket 1-1 megosztással, kommenttel!
https://www.instagram.com/amazon_szepsegsziget/
https://www.facebook.com/amazonszepsegsziget/

Online időpontfoglalás:
https://bwnet.hu/salon/1245/AmazonSzépségsziget/
Telefon: 82 / 319-319
E-mail: kocsigabi9@gmail.com
https://amazonszepsegsziget.hu/