Az élettel teli bőr titka

Egfology öregedésgátló arcápolás szalonkezelés

Bemutatjuk újdonságunkat az ünnepekre (…és a szürke hétköznapokra egyaránt), a vadonatúj öregedésgátló arcápoló kezelésünket, amely az Egfology termékcsaládra épül. A termékcsalád fő hatóanyaga a gyógyászatban is kurrens EGF. A termékeket az Európai Unió szigorú kozmetikum gyártási előírásainak megfelelően, minősített alapanyagokból, többszörösen minősített technológiával állítják elő.

A kezelés segíti a hám megújulását és biztosítja fiatalos működését, miközben kollagént épít, támogatja a sebgyógyulást és csökkenti a gyulladást. Emellett bőrfeszesítésre, bőrfehérítésre is kiváló. További előnye, hogy szemkörnyékre is alkalmazható. A bőrön óránként látható a pozitív változás!

Az arcfiatalítás új generációs kezelése!

A kezelés során elsőként a bőrt vegán formulájú szappannal megtisztítjuk – ez a luxus érzés a bőrön garantáltan vendégeink kedvence lesz. Ezután a hatóanyagokat tartalmazó speciális ampulla bejuttatását végezzük el – alapesetben tű nélküli mezoterápiás eljárással (de kérhető tűs eljárással is). Majd magas hatóanyagtartalmú maszkot helyezünk fel, melynek egyik fő összetevője a Tremella Fuciformis (hógomba), mely egy világszerte elterjedt kiváló gyógygomba. Ez a folyamat erősen javítja a bőr barrier rétegét és rendkívül jól hidratál. A kezelés befejezése Egfology multikrémmel történik, amely botox analóg,  5 felé hiarulonsavat és lipideket tartalmaz. Összetétele miatt folyékony bőrnek is hívják.

Szalonkezelésünket 2 hetente 3-5 alkalommal ajánljuk.

A következő problémákra javasoljuk
  • szeborreás, aknés bőr állapot javítására, akár pubertás kortól
  • rejuvenációs és prevenciós céllal, 25-30 éves kortól
  • hidratáció fokozására a bőr minden rétegében
  • gyulladásra hajlamos, érzékeny bőr tüneteinek mérséklésére, állapotának javítására
  • a bőr sérüléseiből kialakult hegszövetek strukturális regenerációjára

Karácsonyi akcióban most, az otthoni ápoló termékcsalád 25%-kal olcsóbban megvásárolható 130.360 Ft helyett 97.770 Ft-ért.

Decemberi akciónkban az EGFOLOGY SZALONKEZELÉS (öregedésgátló arcápolás) 15% kedvezménnyel, 48.000 Ft helyett 40.800 Ft-ért vehető igénybe!

DUPLA BLACK FRIDAY!

Ha már karácsonyi leárazás és akció, jelentjük: készültünk…!

Csak két napon: december 8-án és 16-án 2 db szemkörnyék fiatalító kezelésünk 15% kedvezménnyel 11.600 Ft-tól helyett 9.860 Ft-tól kapható!

A kezelések során 3 féle hatóanyag közül választhat. A kezelés mellé személyre szóló szemkörnyék ápolási tanácsadást adunk!

Pihentető ünnepi készülődést és ünnepre hangolódást kívánunk!

Kérdéseitekkel és foglalásaitokkal kapcsolatban bátran kereshettek az alábbi elérhetőségeinken.

Elérhetőségeink:
Amazon Szépségsziget Kaposvár
7400 Kaposvár Berzsenyi u. 2/a.
Tel.: +36 30 319 4023

Kérjük támogass minket 1-1 megosztással, kommenttel!
https://www.instagram.com/amazon_szepsegsziget/
https://www.facebook.com/amazonszepsegsziget/

Online időpontfoglalás:
https://bwnet.hu/salon/1245/AmazonSzépségsziget/
Telefon: 82 / 319-319
E-mail: kocsigabi9@gmail.com
https://amazonszepsegsziget.hu/