Fedezze fel a PDX5 Skin Booster kezelés csodáját

A kozmetikai kezelés után kívül-belül ragyogni fog!
A Skin Booster – a Dermaline új kozmetikai kezelése

A Skin Booster kezelés új fogalom a kozmetikában, mely a Dermaline által kifejlesztett új kozmetikai eljárást takarja. A kezelés során, mikro-injekciós eljárással feltöltő anyagot (pl. hialuronsav, PDRN) juttatunk a bőrbe. Ez a kezelési metódus hasonló eljárást használ, mint a Drakula-terápia. A Dermaline termékcsalád gyártója egy dél-koreai cég, amely több mint 30 országban van jelen, fókuszukban a fiatalos, egészséges bőrrel.

Az ősi kínai gyógyászat ihlette, hatékony hatóanyagok

A kezelés az ősi kínai gyógyászatból eredő hagyományokat követi. Ez meghatározza az izgalmas hatóanyagok összeállítását és a kezelés metodikáját, újdonságát a kezelésre is kiterjesztve.

Sugárzó megjelenés – 5 áldásos hatással

A kezelések általános célja, hogy a bőr számára sugárzó, vonzó megjelenést biztosítson, melyet mások azonnal észrevesznek. Ennek elérése érdekében a kezelések elősegítik a jobb hidratáltságot, feszesebb, rugalmasabb bőrt, szebb hegeket, finomabb arckontúrt, kevesebb ráncot és pigmentfoltot. A bőr a kezelést követően jobban érzi magát, regenerálódik és fiatalodik.

Miben segít a kezelés?
  • Bőrfiatalítás: javuló bőrfunkciók
  • Hidratálás: széleskörű, rétegző hidratálás
  • Botox-analóg hatás: csökken a ráncok mélysége, lassul a ráncok kialakulása
  • Fiatalítás: mindig fiatalos megjelenés
  • Antioxidáns hatás: lassabb öregedési folyamat
A PDX5 Skin Booster Complex kezelés menete

A PDX5 Skin Booster Complex kezelés egy mikrotűs, mezopenes, szalonban is végezhető eljárás. A mezopen, más néven tűs mezoterápia alkalmazása elengedhetetlen, fontos a mikrotű használata. Ez a kezelés rendkívül kedvelt és elismert, sokan vagyunk, akik már ennek eredményességét megtapasztaltuk. A bőr előkészítése, nyugtatása és befejezése a Dermaline PDRN tartalmú készítményeivel történik. A PDX5 Skin Booster Complex hatóanyag koktél mikrotű segítségével jut a bőrbe, látványos eredményt biztosítva. Aki a mikrotűs kezelésről szeretne bővebb információt, a szalonkezelés előtt konzultációt igényelhet.

Izgalmas lehetőség előtt álltok! Egy új élmény részeseivé válhattok. Jelentkezzetek be, hiszen a különleges ajánlatokkal várunk titeket!

Novemberi akciónkban a PDX5 Skin Booster Complex kezelés ára 42 900 Ft helyett – most 15% kedvezménnyel érhető el –, azaz a kezelés ára 36 500 Ft.

Kérdéseitekkel és foglalásaitokkal kapcsolatban bátran kereshettek az alábbi elérhetőségeinken.

Elérhetőségeink:
Amazon Szépségsziget Kaposvár
7400 Kaposvár Berzsenyi u. 2/a.
Tel.: +36 30 319 4023

Kérjük támogass minket 1-1 megosztással, kommenttel!
https://www.instagram.com/amazon_szepsegsziget/
https://www.facebook.com/amazonszepsegsziget/

Online időpontfoglalás:
https://bwnet.hu/salon/1245/AmazonSzépségsziget/
Telefon: 82 / 319-319
E-mail: kocsigabi9@gmail.com
https://amazonszepsegsziget.hu/