A test és a lélek harmóniája

Ahogy a tavaszi nap sugarai éltető melegséggel töltik meg napjainkat, sokan óhatatlanul is a nyári strandszezont kezdik el szem előtt tartani. Segítünk felkészülni, a tested formába hozni!

Életfilozófiánk szerint a kozmetikai kezelések mellett a test gondozásnak is kiemelt szerepe van. Kutatások bizonyítják, hogy ha elégedettek vagyunk testünkkel, ezáltal boldogságot is nyerhetünk. „Ép testben, ép lélek” – mondja a bölcs közmondás.

Nagyon érdekes dolgokat tanultunk meg a Bars-kezelések kapcsán. Alapja, hogy a tested mindig legyen fontos számodra. Kérdezd meg a testedtől: miben szeretne ma lenni? mit szeretne ma enni? Figyelj, és hidd el jön a válasz! Dolgozz össze a testeddel, és hidd el gyorsan rend lesz a gondolataidban is.
A testünk szeretete, a testünk állapota nagyban befolyásolja a mindennapi életünket. Férfiak és nők szenvednek, hogy a mai trendnek megfelelővé alakítsák testüket. Nézzük csak meg a közösségi média oldalait: a vékony, tökéletes idomú lányok fotói azt sugározzák, hogy ez az elvárás, ez az egészséges. Valójában a vékony testalkat nem minden esetben egészséges, mivel csontozatunk is teljesen más, mindenki más és más testalkattal rendelkezik.

Ne sanyargasd magad feleslegesen!

Felejtsd el azoknak a közösségi oldalaknak a követését, amelyektől frusztráltnak érzed magad és vedd kezedbe, tested és lelked egészségét. Alakítsd testedet saját alkatodhoz és hozd ki magadból a legjobbat! Lássuk szebbnek testünket és segítsük korunkhoz képest a legjobbat kihozni belőle. Hiszen fizikai valónk része, és el kell tudjuk fogadni a korral vagy például a szüléssel járó változásokat. Fontos, hogy ne csak elfogadjuk, de segítsük is jobbá, egészségesebbé, szebbé tenni. Az egészséges étkezés, mozgás mellett fontos szerepe van a testszépítő kezeléseknek is.

Mit tudunk ehhez pluszként hozzátenni a szalonunkban?

Többek között az itt eltöltött időt, az ÉN időt! Ilyenkor csak magaddal foglalkozhatsz, ami építi az Énképedet. Megfelelő kezelésekkel a testközpontú gondolataidat sikerül háttérbe szorítani, és meg fogod látni tested szépségét.
Először is, tedd fel magadnak a kérdést, hogy min szeretnél változtatni?
Ha szeretnéd, hogy csökkenjen a súlyod vagy feszesebb legyen a tested, válaszd

  • a krioterápiát
  • a zsírsejtek számának csökkentését – kavitációs eljárással
  • a feszesítést, alakformálást – rádiófrekvenciás kezeléssel
  • az izomstimulációt – izomtornával
  • a gépi nyirokmasszázst, hullámmasszázst
Narancsbőr ellen hatásos
  • a feszesítés, cellulit kezelés – rádiófrekvenciás kezeléssel
  • cellulit lerakódás – kézi cellulit masszázzsal
  • helyi zsír lerakódások – tű vagy tű nélküli mezoterápiás kezeléssel
  • a LED terápiás kezelés
  • tekercselés kezelés

Bízd ránk magad, és a hatékony eredmény elérése érdekében a kezeléseket kombinálni fogjuk neked, alkalomról alkalomra követve a változást, valamint tested igényeit.

Csapj le márciusban a kombinált alakformáló kezelés bérletre! Ezt a kedvező ajánlatot évente csupán egyszer kínáljuk fel!

Foglalj bátran az alábbi elérhetőségeinken! Kérdés esetén állunk rendelkezésedre! Gyere, és próbáld ki újdonságainkat!


Elérhetőségeink:

Amazon Szépségsziget Kaposvár
7400 Kaposvár Berzsenyi u. 2/a.
Tel.: +36 30 319 4023

 Kérjük támogass minket 1-1 megosztással, kommenttel!
https://www.instagram.com/amazon_szepsegsziget/
https://www.facebook.com/amazonszepsegsziget/

 Online időpontfoglalás:
https://bwnet.hu/salon/1245/AmazonSzépségsziget/
Telefon: 82 / 319-319
E-mail: kocsigabi9@gmail.com